2019-04-18 10:50:56• hírek • Bede Emőke

Ittas bácsika okozott személyi sérüléssel járó balesetet Halmi közelében

A vadaspusztai baleset helyszíni képe.
A vadaspusztai baleset helyszíni képe.

Két közlekedési balesethez is riasztották szerdán a Szatmár megyei rendőröket: egyiket egy 18 éves, a másikat egy 66 éves férfi okozta.

Az első incidensre Halmi település közelében került sor 17 óra környékén. A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy a balesetért egy 66 éves turci férfi tehető felelőssé, aki ittasan szállt autóba. Az alkohol által elbódított sofőr egy kanyarban áttért a szemközti sávba, majd frontálisan összeütközött egy másik autóval, melyet egy 33 éves nő vezetett. A balesetben mindkét autóvezető megsérült: a hölgy könnyebben sérült, a bácsit azonban súlyos sérülésekkel kellett kórházba szállítani. Utóbbi esetében a szonda 0,78 mg/l légalkoholszintet mutatott ki.


Alig másfél órával később Vadaspusztán is közúti baleset történt. A rendőrség közleménye szerint a 18 éves cigányi fiatalember túl gyorsan hajtott, ennek okán elvesztette irányítását az általa vezetett autó felett, kisodródott, majd egy betonhídnak csapódott. Az ifjú sofőr nem fogyasztott alkoholt útja előtt.


A rendőrség mindkét esetben gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indított bűnügyi nyomozást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: